Tuesday, December 21, 2010

Interview - Jochen Miller ‘Producer/DJ gaat een goede tijd tegemoet met Energy anthem’

160 Natuurlijk is ‘Lost Connection’ een plaat die je direct koppelt aan deze dj en producer, maar er is zó veel meer. Jochen Miller, Nederlandse artiest die goede tijden beleeft. Reviped.nl ging op bezoek bij de maker van het anthem voor het aanstaande, ‘Energy’, de vervanger van ‘Trance Energy’.
Bijzonder is dit Nederlandse interview wel voor Jochen. Engels is inmiddels wel de voertaal bij de meeste interviews die Jochen over de hele wereld geeft. Wij vonden het op zijn minst een felicitatie waard dat deze man verantwoordelijk is voor de track die op 19 februari aanstaande de avond zal gaan domineren, ‘Classified’, het anthem van Energy 2011. “Ik ben er heel blij mee, maar we hebben niet gezeten om een anthem te maken. Dit jaar was de intentie niet het maken van het nieuwe Trance Energy anthem, daar lag de focus niet op, aldus de dj. “We wilden een nieuwe release hebben. Het moest een nieuwe sound worden, geen Lost Connection of iets dergelijks, maar een andere tour. Anders qua beat en een lager tempo. We wisten niet dat Trance Energy ging veranderen. Ik was in Spanje toen ik te horen kreeg dat ID&T mijn single ‘Classified’als anthem had gekozen.
Trance is de afgelopen jaren veel verschillende vormen aan gaan nemen. Jochen Miller bevestigt de verschijnselen en ziet de ontwikkeling van Trance als positief. Ook Classified is zo`n plaat; trance, electro, progressive; wat is het nou eigenlijk? “Trance is heel breed geworden. Er zitten electro invloeden in deze trance. Ik heb zoiets dat ik als artiest vernieuwd ben naar mijn publiek toe. Veel djs draaien deze plaat, dat was ook de bedoeling, dat een groot publiek de plaat zou kunnen luisteren.”


Tekst: Julian de Vriend
Foto's: Gerard Henninger

Saturday, December 11, 2010

Markus Schulz Returns Home to Space in Miami

Next month Markus Schulz will mark his return to Space Miami - the site of one of his formative DJ residencies.

markus_mailer_xl

Tuesday, December 7, 2010

SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO HIT MIAMI

dec9arkadia

 

 

 

 

 

 

 

Holland’s fast rising house music superstars Sunnery James and Ryan Marciano touch down in Miami this week as our guests for Subliminal + Friends.

Our weekly Thursday night party rocks into December with these in demand DJ/producers playing in the intimate setting of Arkadia on Miami Beach. A rare chance to see them up close and personal in the US, since they are more used to filling stadiums!

As usual, we’ve got a chance for you to win 2 guestlist places simply by clicking ‘like’ on this Facebook post.

They join resident Mednas and your host for the night, proud label boss Erick Morillo. It’s gonna be a roadblock, so get there early – no pre-sale tickets are available (even more reason to hit that Facebook link…)

http://www.subliminalrecords.com/sunnery-james-ryan-marciano-hit-miami